De la Rosa cauta un loc in F1 pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
Pedro de la Rosa continua sa isi caute echipa pentru sezonul urmator, insa a admis ca in prezent nu stie unde va concura in 2010.

Aparitia unui numar record de noi echipe in Formula 1 l-a impulsionat pe Pedro de la Rosa sa spere ca va reveni in competitie dupa o absenta de peste 3 ani. Pilotul de teste al echipei McLaren a fost creditat cu sanse mari de a semna pentru Campos Grand Prix, insa negocierile au esuat intrucat spaniolul nu a reusit sa gaseasca sponsori.

Ultima speculatie este ca de la Rosa se indreapta spre USF1 Team, dupa ce americanii si-au stabilit sediul central in zona Motorland din Spania. Cu toate acestea, tester-ul a admis ca in acest moment nu stie ce se va intampla anul viitor.

"Este inca devreme si nu ma grabesc sa iau o decizie. Este adevarat ca USF1 si Motorland au ajuns la o intelegere pentru ca echipa sa aiba sediul din Europa la Alcaniz. Dar nu stiu ce se va intampla dupa asta. Nu stiu pentru ce echipa voi pilota anul viitor", a declarat el pentru agentia spaniola de presa EFE. "Pot sa raman fericit la McLaren ca pilot de teste si sa concurez pentru o alta echipa, sau doar sa pilotez pentru alta echipa.

Nu stiu, acesta este raspunsul. Exista optiuni si, indiferent ce voi face, oamenii trebuie sa inteleaga ca fac tot ce pot pentru a reveni in Formula 1", a mai spus el.

Via | Autosport

Taguri: de la Rosa

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru