De la Rosa, "disperat" să termine cursa de la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.05.2010
Pedro de la Rosa susţine că vrea cu "disperare" să treacă linia de sosire la Marele Premiu al Turciei.

BMW-Sauber a avut unul dintre cele mai slabe debuturi de sezon din întreaga sa istorie, fiind singura echipă dintre cele tradiţionale care nu a câştigat niciun punct în 2010.

În plus, parcursul echipei a fost perturbat permament de defecţiuni tehnice la monopost, motiv pentru care Pedro de la Rosa nu şi-a ascuns frustrarea. Spaniolul spune însă că acum este disperat să ajungă la linia de sosire în Marele Premiu al Turciei de la finalul săptămânii viitoare.

"Cred că Istanbul Park este un circuit unde ar trebui să fim capabili să recăpătăm competitivitatea pe care am arătat-o la Barcelona, prin urmare aştept cu nerăbdare Marele Premiu al Turciei. Îmi place circuitul. Ultima oară când am concurat acolo a fost în 2006 şi am terminat pe locul 5. Din nou, vreau cu disperare să termin cursa", a declarat el în cadrul unui comunicat de presă al echipei sale.

Coechipierul sau Kamui Kobayashi este la fel de încrezător în potenţialul echipei pe circuitul de la Istanbul, în ciuda rezultatelor modeste înregistrate la Monaco.

"Am învăţat încă o lecţie la ultima cursa de la Monaco.

Dar înainte de asta, la Barcelona am îmbunătăţit monopostul şi sper să continuăm de acolo. Istanbul Park este un circuit drăguţ care ar trebui să se potrivească monopostului nostru, în special pentru că are viraje de viteza medie şi mare. Părţile lente din ultimul sector nu ar trebui să creeze un dezavantaj prea mare. Trebuie să rămânem încrezători şi să muncim din greu", a precizat japonezul.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru