De la Rosa, incantat de pneurile din 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.03.2009
Pedro de la Rosa sustine ca primele impresii despre pneurile Bridgestone ce vor fi utilizate in sezonul 2010 sunt pozitive.

In tentativa de a reduce si mai mult costurile din Formula 1, husele pentru pneuri, care ajuta la incalzirea acestora inainte de iesirea de pista, vor fi interzise.

In plus, faptul ca testele au fost de asemenea interzise dupa inceperea noului sezon competitional a obligat compania Bridgestone sa inceapa dezvoltarea specificatiilor pentru sezonul 2010.

Primele versiuni ale acestor tipuri de pneuri au fost evaluate in aceasta saptamana la Jerez, iar Pedro de la Rosa sustine ca inginerii japonezi au reusit sa elimine eventualele probleme generate de absenta huselor.

"Nu a fost prea rau. Bridgestone a adus noi componente destinate sa lucreze la temperaturi mai mici, asa ca nu a fost prea greu sa le incalzim. Dupa un stint mai lung erau deja incalzite, dar asta este normal. Am incercat sa completam cele mai multe tururi cu un set de astfel de pneuri", a explicat pilotul de teste al echipei McLaren.

Comentarii (2)

  • teste
    Bine ca toti fac ultimele pregatiri pentru sezonul care incepe peste cateva saptamani si McLaren testeaza pneurile din 2010. Ar trebui sa isi vada de treaba ca e mai aproape maieul decat camasa si sa faca ceva cu cele doua secunde care sunt mereu in urma in fiecare zi de teste.
    Sper sa nu ajunga ca Williams, care dupa cativa ani in top se chinuie sa prinda cate un podium.
    0 0
  • raspuns pentru mikahakinen!
    sa stii ca testele nu prea au o valoare reala in aceste zile/luni de pregatire,pentru ca fiecare echipa incearca diferite set-upuri si astfel timpii din anumite sesiuni sunt diferiti,spre exemplu anul trecut pe vremea asta in timpul testelor din bahraim pilotii ferrari au scos un timp cu 2 secunde mai bun decat al celor de la McLarern din 2007 si toata lumea ii vedea favoriti,rezultatu in primele 2 curse 4 sau 6 [uncte prin raikonnen.m,assa abandonand!asa ca in teste totul e relativ!
    in orice caz va fi un sezon foarte strans,Toyota si Renault fiind 2 echipe deloc de neglijat iar pe redbull o vad in priimele 5,castigand vre-o 1-2 curse!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru