Demonstraţia lui Hakkinen din 5 iunie va avea loc la Băneasa Shopping City

de Daniel Popescu
Joi, 30.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Demonstraţia pe care Mika Hakkinen o va face în 5 iunie la volanul unui Caparo T1 va avea loc în parcarea Băneasa Shopping City, şi nu pe Şoseaua Kiseleff cum se anunţase iniţial.

Esential 2.5 secunde este intervalul de timp in care Caparo T1 ajunge la 100 km/h
600 de cai putere genereaza motorul V8 de 3.5 litri disponibil pe Caparo T1
Organizatorii demonstraţiei pe care dublul campion mondial Mika Hakkinen o va efectua la Bucureşti în 5 iunie au anunţat joi schimbarea locului de desfăşurare a evenimentului.

Programată iniţial pe o porţiune restrânsă a Şoselei Kiseleff, demonstraţia a fost mutată pe un circuit închis din parcarea centrului comercial Băneasa Shopping City, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, nr.42D.

Spectacolul va avea loc în intervalul orar 18:00 - 20:00, atunci când fostul pilot al echipei McLaren va urca la volanul maşinii sport Caparo T1, echipată cu un propulsor V8 de 3.5 litri şi 600 de cai putere, care ajunge de la 0-100 km/h în numai 2.5 secunde.

Sper ca fanii şi consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil.

Mika Hakkinen
Ambasador Johnnie Walker
De altfel, tot în Băneasa Shopping City sunt expuse până în 5 iunie atât modelul Caparo T1, cât şi monopostul McLaren MP4-23 cu care Lewis Hamilton a câştigat titlul mondial în Formula 1 în sezonul 2008.

Evenimentul face parte din campania Join the Pact a producătorului de whisky Johnnie Walker, prin care şoferii sunt avertizaţi să nu se urce niciodată la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Hakkinen este ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool din 2006. Mai multe detalii despre cariera lui Hakkinen şi motivele implicării sale în această campanie poţi citi aici.

Comentarii (3)

  • ROMANIA!!!
    3 0
  • Un mare campion viziteaza Romania.
    Abia astept!
    3 1
  • Sebastian
    Hyperlink-ul din fraza "Mai multe detalii despre cariera lui Hakkinen şi motivele implicării sale în această campanie poţi citi aici" nu e creat corect.
    Ar fi o idee buna sa fie corectata eroarea.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru