Mika Hakkinen a revenit în România în cadrul campaniei Join The Pact: Never Drink and Drive

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 18.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul finlandez Mika Hakkinen a fost prezent pentru a doua oară în România în calitate de ambasador al consumului responsabil de alcool promovat de campania Join The Pact: Never Drink and Drive iniţiată de producătorul de whisky Johnnie Walker.

Mika Hakkinen, dublu campion mondial în Formula 1, a revenit în acest weekend în ţara noastră în calitatea sa de ambasador al consumului resposabil de alcool. Invitat de compania Johnnie Walker, Mika Hakkinen a sosit la Bucureşti pentru a promova campania Join The Pact - Never Drink and Drive, care încurajează şoferii să-şi angajamentul de a nu urca niciodată la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Mika Hakkinen a mai fost prezent în România şi în 2013 pentru a susţine aceeaşi cauză, iar atunci Mircea a avut şansa să ia loc în automobilul Caparo T1 pe care pilotul finlandez l-a folosit pentru demonstraţii. Experienţa a fost detaliată în reportajul "30 de secunde lângă Mika Hakkinen".

De data aceasta, Mika Hakkinen nu a mai avut la dispoziţie spectaculoasul Caparo T1, ci a folosit un Mercedes-AMG C63 cu ajutorul căruia a efectuat o serie de demonstraţii de îndemânare într-un spaţiu special amenajat în parcarea complexului Băneasa Shopping City. Seria de demonstraţii şi taxi rides s-a încheiat cu cea mai puternică semnătură din lume, Mika Hakkinen folosind puterea modelului C63 AMG pentru a îşi marca iniţialele MH pe asfalt.

În dreapta lui Mika Hakkinen au luat loc o serie de vedete locale precum Alexandra Stan, Loredana, Lucian Mândruţă, Cabral, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Leu.

Urmareste Automarket
De lansarea campaniei Join The Pact în România, în 2013, au fost strânse 24.000 semnături, iar pentru acest an obiectivul campaniei este de a convinge încă 12.000 români să se alăture pactului.
La nivel global,campania a reuşit să strângă două milioane de semnături, iar în următorii trei ani campania îşi propune să mai adune încă trei milioane de semnături.
Pentru a răspândi mesajul campaniei Join The Pact, Mika Hakkinen a călătorit în 40 de ţări pe patru continente. A revenit în doar patru dintre acestea, România fiind una dintre ele. Oricine poate semna pactul accesând pagina aplicaţia Join The Pact de pe pagina de Facebook Johnnie Walker. 

Comentarii (1)

  • Avand in vedere ca a fost invitat la Antena, ma mir ca nu l-au pus si pe asta sa rosteasca in limba romana sloganuri politicie al caror sens sa nu il cunoasca ....
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru