Hakkinen a ajuns în România pentru demonstraţia de miercuri

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mika Hakkinen a sosit în România pentru demonstraţia pe care o va face miercuri la Băneasa Shopping City din Bucureşti cu un Caparo T1.

Esential 600 de cai putere are Caparo T1, masina pe care o va pilota Mika Hakkinen in Bucuresti
2.5 secunde este intervalul de timp in care Caparo T1 ajunge la 100 km/h
Mika Hakkinen a ajuns marţi seară în România pentru a participa la evenimentul organizat la Bucureşti în cadrul campaniei "Joint the Pact" a producătorului de whisky Johnnie Walker, care promovează consumul responsabil de băuturi alcoolice.

Dublul campion mondial de Formula 1 a participat în dimineaţa zilei de miercuri la o conferinţă de presă în cadrul căreia a explicat motivele pentru care este important să nu conduci niciodată sub influenţa alcoolului.

"Sunt încântat să mă aflu în România pentru a încuraja consumatorii să semneze pactul şi să îşi ia angajamentul de a nu se urcă la volan sub influenţa alcoolului. În calitate de pilot de Formula 1, ştiu cât de important este să deţii controlul, mai ales atunci când te afli la volan.

Dacă decizi să conduci după ce consumi alcool, nu vei mai avea control", a declarat finlandezul în cadrul conferinţei de presă.

Sunt încântat să mă aflu în România pentru a încuraja consumatorii să îşi ia angajamentul de a nu se urcă la volan sub influenţa alcoolului.

Mika Hakkinen
Ambasador Johnnie Walker
Demonstraţia pe care Hakkinen o va face miercuri va începe la ora 17:30 şi va avea loc pe un circuit special amenajat în parcarea exterioară a complexului comercial Băneasa Shopping City, situat pe Şoseaua Bucuresti-Ploiesti numărul 42D.

Automarket va fi una dintre puţinele publicaţii care va avea ocazia unică de a urca în cockpit cu Hakkinen în Caparo T1, maşina de curse de 600 de cai putere care ajunge la 100 km/h în numai 2.5 secunde. Mai multe detalii despre experienţa inedită trăită alături de un dublu campion mondial veţi putea citi într-un articol care va fi publicat pe Automarket în zilele următoare. 

Comentarii (3)

  • Ma bucur ca responsabilitatea la volan se invata de catre un producator de whisky prin intermediul unui fost pilot F1 la bordul unei masini de 600cp, care o sa faca cerculete in parcarea unui shopping center.
    Maine, ii voi contacta pe fratii Camataru sa ne arate in beciul casei lor cum sa nu dai datornicii de mancare la lei.
    7 3
  • Exista pe undeva inregistrarea video a conferintei de presa din aceasta dimineata?
    0 0
  • ally_great
    O campanie cu un mesaj puternic, Frumos, si interesanta alegerea imaginii lui Mika Hakkinen, cat despre el, parca a baut conservant :) (ideea e ca nu prea s-a schimbat de-a lungul anilor)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru