Doi fraţi indieni vor să cumpere Marussia cu 70 de milioane de euro

de Daniel Popescu
Luni, 27.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Doi fraţi indieni cu afaceri în industria oţelului au dezvăluit că intenţionează să cumpere Marussia pentru o sumă de aproximativ 70 de milioane de euro.

Esential 70 de milioane de euro este oferta primita de Marussia pentru echipa de Formula 1
Marussia va absenta din Marele Premiu al Statelor Unite după ce a intrat luni în insolvenţă, însă există şanse ca echipa să fie salvată de la faliment şi să poată continua participarea în Formula 1.

Doi fraţi indieni au dezvăluit că se află în negocieri avansate pentru cumpărarea echipei pentru aproximativ 70 de milioane de euro, însă declaraţiile acestora au fost făcute înainte ca Marussia să intre în insolvenţă. Cei doi fraţi se numesc Baljinder Sohi şi Sonny Kaushal şi au afaceri în industria oţelului.

"Suntem foarte aproape de o înţelegere, dar trebuie să se întâmple la preţul potrivit. Am depus o ofertă serioasă şi vom vedea ce se întâmplă", a precizat Sohi.

Totuşi, cei doi indieni au purtat negocierile cu omul de afaceri rus Andrei Cheglakov, proprietarul Marussia. Întrucât echipa a intrat în insolvenţă, indienii trebuie acum să negocieze cu compania FRP Advisory LLP, care a preluat administrarea echipei.

Rivalii de la Caterham se află într-o situaţie similară: echipa a intrat în insolvenţă şi a anunţat deja că nu concura în etapele din Statele Unite şi Brazilia, întrucât se concentrează pe identificarea unui investitor care să preia echipa.

Via Daily Telegraph

Comentarii (2)

  • si sa-l ia ca pilot pe *gonflatul* bancii ... ca doar e *dublu campion mondial* ... bleahhhhh !!!!!
    2 3
  • masrussia asta parca era ajutata de putin ca sa intre in F1. A dat si el bani de la stat la cineva care la randul lui i-a dat spaga. Cam atat cu interesul lui putin pentru masrussia
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru