Durango confirmă intenţia de a cumpăra o echipă de F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.09.2010
Durango a confirmat că doreşte să cumpere una dintre echipele de pe grila de start pentru a putea concura în sezonul 2011 al Formulei 1.

Durango este una dintre echipele care a aplicat pentru al 13-lea loc pe grila de start în sezonul 2011, prin intermediul unui partneriat iniţiat cu fostul campion mondial Jacques Villeneuve.

În urma refuzului FIA de a integra o nouă echipă în competiţie, Villeneuve şi-a exprimat interesul de a cumpăra una dintre echipele de pe grila de start. Durango a confirmat aceste planuri, precum şi faptul că va continua colaborarea alături de Villeneuve.

"Singurul mod de a intra în Formula 1 în 2011 este să cumpărăm o echipă existenta. Şi, aşa cum am plănuit, o vom face împreună cu Jacques Villeneuve. credem că merită. Singurul nostru obiectiv este să fim pe grila de start anul viitor", a declarat Giuseppe Dorigo, purtătorul de cuvânt al echipei Durango.

Durango şi Villeneuve au refuzat să ofere informaţii despre echipele pe care le au în vizor pentru o posibilă tranzacţie, însă presa internaţională speculează că este vorba despre Hispania Racing şi Virgin Racing.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru