Ecclestone, acţionar majoritar la clubul de fotbal QPR

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.12.2010
Bernie Ecclestone a devenit acţionarul majoritar al clubului englez de fotbal Queens Park Rangers după ce a cumpărat pachetul de acţiuni deţinut de Flavio Briatore.

Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a confirmat vineri că a cumpărat pachetul de acţiuni deţinut de Flavio Briatore la echipa de fotbal Queens Park Rangers. În urma acestei tranzacţii, britanicul în vârstă de 80 de ani a devenit acţionarul majoritar al echipei, întrucât deţine aproximativ 62% din acţiuni.

Pe lângă Ecclestone, un alt acţionar important al echipei este miliardarul indian Lakshmi Mittal, care conduce grupul de companii Mittal, prezent inclusiv pe piaţa din România.

În prezent, Queens Park Rangers ocupă prima poziţie în clasamentul Championship, a doua divizie de fotbal din Anglia, şi are şanse mari să promoveze în Premier League. Ecclestone a confirmat că nu va opera modificări majore în structura de conducere, astfel încât Neil Warnock va rămâne în funcţia de manager în care a fost anunţat în luna martie.

"Deţin aproximativ 62%. Sunt aici în primul rând pentru a sprijini ceea ce face Warnock.

Warnock este cel care le spune jucătorilor cum să lovească mingea şi vom vedea dacă putem ajunge în Premier League. Nu mă gândesc să concurez cu Manchester United său Arsenal. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat britanicul.

Via | London Evening Standard

Comentarii (1)

  • Why?
    Oare de unde interesul asta spre fotbal? Si oare de ce QPR? Sunt chiar foarte curios :)

    http://formula1grandprix.wordpress.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru