Ecclestone decide luni soarta cursei din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.02.2011
Bernie Ecclestone a confirmat că va lua luni o decizie privind Marele Premiu al statului Bahrain, însă nu a comentat posibila amânare a acestuia până la sfârşitul sezonului.

Presa internaţională speculează că Marele Premiu al statului Bahrain va fi amânat până în luna noiembrie în urma protestelor din această ţară şi că un anunţ oficial pe marginea acestui subiect va fi făcut în cursul zilei de luni.

Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale competiţiei, a confirmat că va lua o decizie finală până la sfârşitul zilei, pe baza informaţiilor pe care le va primi de la prinţul Bahrainului, însă nu a menţionat nimic despre posibila amânare a evenimentului.

"În acest moment nimic nu s-a schimbat comparativ cu ieri, alaltăieri sau ziua de dinainte. La un moment dat în această după-amiază voi vorbi cu prinţul şi apoi putem lua câteva decizii privind ce vrem să facem", a declarat britanicul în vârstă de 80 de ani pentru agenţia de presă Associated Press.

Speculaţiile indică faptul că Marele Premiu al statului Bahrain va avea loc între cursele din Abu Dhabi şi Brazilia, sezonul urmând să se încheie în prima parte a lunii decembrie.

Via | Sporting Life

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru