Ecclestone: Hispania are un nou investitor"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.11.2010
Bernie Ecclestone susţine că Hispania Racing şi-a asigurat prezenta pe grila de start în sezonul 2011 datorită găsirii unui nou investitor.

Problemele financiare cu care se confruntă Hispania Racing au condus la numeroase speculaţii privind incapacitatea echipei de a continua prezenta în Formula 1 în sezonul următor.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone susţine că echipa spaniolă şi-a asigurat serviciile unui nou finanţator, însă a refuzat să spună despre cine este vorba.

"Cred că Hispania, oamenii din Spania, au acum un tip pe care îl cunosc care are susţinere financiară. Dacă îl au, este super. Avem nevoie de echipe stabile din punct de vedere financiar", a declarat britanicul în vârstă de 80 de ani.

Hispania Racing a debutat în acest sezon fără să parcurgă niciun kilometru de teste, prezenta sa pe grila de start fiind incerta până la în lună martie. Săptămâna trecută, echipa a anunţat că va utiliza cutii de viteze Williams începând de anul viitor, împreună cu motoarele Cosworth. În plus, spaniolii au fost creditaţi cu mari şanse să iniţieze un parteneriat tehnic cu Toyota Motorsport, însă detaliile unei posibile tranzacţii sunt încă învăluite în ceaţă.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru