Ecclestone: "Hispania riscă să nu termine sezonul 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.05.2010
Bernie Ecclestone a avertizat că Hsipania Racing risca să nu ajungă la finalul sezonului, însă susţine că va face tot posibilul pentru a împiedica acest lucru.

Hispania Racing este una dintre cele trei noi echipe acceptate pe grila de start în acest sezon, însă rezultatele au întârziat să apară, iar spaniolii sunt consideraţi în acest moment cei mai slabi din competiţie.

În plus, potrivit dezvăluirilor lui Bernie Ecclestone, Hispania Racing nu are încă viitorul asigurat, existând şanse destul de mari că spaniolii să nu ajungă la finalul sezonului din motive financiare.

Deţinătorul drepturilor comerciale ale F1 a dat însă asigurări că va face tot posibilul pentru a remedia această situaţie. "Cei de la Hispania au probleme, dar le voi rezolva. Vreau ca 12 echipe să termine sezonul pentru ca ei au vrut foarte mult să fie aici. Putem pierde o echipă, dar mă voi asigura că asta nu se va întâmpla", a declarat britanicul în vârstă de 79 de ani în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Daily Telegraph.

În altă ordine de idei, Ecclestone s-a arătat dezamăgit de rezultatele lui Lewis Hamilton în acest sezon şi spune că punctele nu se câştiga la impresia artisitica prin depăşiri.

"Hamilton a fost dezamăgitor.

a avut ghinion în ultima cursa, dar asta se întâmplă când lucrurile merg prost pentru tine. Oamenii lauda calităţile lui în privinţa depăşirilor, dar nu primeşti niciun punct dacă trecu în fata altui pilot", a adăugat el.

Pe de altă parte, britanicul a confirmat că Rusia şi oraşul Roma vor pătrunde în calendarul competiţional al Formulei 1 începând din sezonul 2012.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (2)

  • ...cred ca hamilton este cel mai rapid pilot in ceea ce priveste viteza pura, chiar daca nu se vede asta si in rezultate... (spun asta desi nu sunt fan...)
    1 5
  • hami
    sunt foarte curios cum masori tu "viteza pura"
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru