Ecclestone nu exclude revenirea Michelin în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.05.2010
Bernie Ecclestone susţine că Michelin şi Avon sunt încă în cursa pentru furnizarea pneurilor în Formula 1 în 2011, deşi Pirelli este principala favorită.

Presa internaţională a dezvăluit în această săptămână ca Pirelli este principala favorita la furnizarea pneurilor în Formula 1 începând de anul viitor, iar un anunţ oficial era aşteptat pentru acest weekend.

Cu toate acestea, potrivit ultimelor informaţii, finalizarea actelor intre Prelli, echipe şi Formula One Management este lentă, motiv pentru care anunţul final va fi, cel mai probabil, amânat.

În acest context, Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, preferă să rămână precaut şi să nu excludă încă o înţelegere cu Michelin. "Ar putea fi Michelin, Pirelli sau Avon. Sunt o grămadă de oameni aici. Sper că vom avea ceva mai clar până când vom pleca de aici (n.r - din Turcia)", a declarat britanicul în vârstă de 79 de ani.

Echipele au tot interesul pentru a afla noul producător de pneuri întrucât trebuie să demareze în această perioadă construcţia noilor monoposturi.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru