Echipa March ar putea reveni in F1 in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 01.06.2009
Presa internationala sustine ca echipa March ar putea reveni in Formula 1 in 2010, dupa ce s-a inscris pentru sezonul urmator al competitiei.

Informatiile legate de posibila inscriere a celor de la March in sezonul 2010 al Formulei 1 nu au fost confirmate pana in prezent de FIA, insa evenimentul ar marca revenirea echipei in Marele Circ dupa o pauza de aproape 20 de ani.

March a luat fiinta in 1970, unul dintre fondatori fiind nimeni altul decat actualul presedinte al FIA, Max Mosley. Ulterior, echipa a fost rebotezata Leyton House si a castigat doar 3 puncte la ultimul sau sezon in F1, cel din 1992.

Via | Manipe F1

Taguri: March, inscriere

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @March
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :))))) Cred ca-mi fac si eu o echipa de Formula 1 :) Il iau manager pe Miki si piloti gasesc eu, sunt gramezi liberi :)
    0 0
  • exact
    piloti ii iei pe marinescu si sechelariu , nu vreau sa fiu rautacios dar m-a terorizat miki la toate cursele .... asa o sa-si vada alexandrescu visul cu toti cei 4 ochi , sa fie piloti romani in f1 ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru