N.Technology isi retrage inscrierea pentru sezonul 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.06.2009
Echipa N.Technology si-a retras cererea de inscriere pentru sezonul 2010 al Formulei 1, intrucat nu doreste sa participe intr-o competitie fara constructori.

Lista echipelor care au ramas in cursa pentru un loc pe grila de start a Formulei 1 in sezonul urmator s-a micsorat din nou vineri, dupa ce N.Technology a informat Federatia Internationala de Automobilism (FIA) ca renunta la intentiile sale.

Echipa italiana, care in prezent concureaza in Campionatul Mondial de Turisme al FIA, si-a justificat decizia prin faptul ca nu doreste sa participe intr-o competitie lipsita de sprijinul constructorilor.

Informatiile au fost dezvaluite de publicatia Autosport in contextul in care 8 echipe din Formula 1, inclusiv cei 5 constructori, au anuntat ca doresc organizarea unei competitii separate de FIA.

N.Technology a devenit a doua echipa care si-a retras cererea de inscriere in Formula 1, dupa decizia similara a celor de la Lola Racing.

Via |Autosport

Comentarii (2)

  • Idiotii
    In sezonul 2010 in Campionatul mondial de Formula 1 vor alerga Max si Bernie cu bicicletele.
    Doi tembeli senili!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Formula 1 2010
    Sper sa-i dea o bicicleta si lui Miki, are nevoie cu siguranta. Si noi fanii, o sa le daruim niste Lecitina pentru ca... se vor mentine... tineri :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru