N.Technology, inca un nume pentru sezonul 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.06.2009
Echipa N.Technology, care concureaza in prezent in Campionatul Mondial de Turisme al FIA, a anuntat oficial ca s-a inscris in sezonul 2010 al Formulei 1.

Lista echipelor care doresc sa concureze in editia urmatoare a Formulei 1 continua sa se imbogateasca cu noi nume.

Miercuri seara a venit randul celor de la N.Technology sa confirme intentia de a participa in sezonul 2010 al competitiei, fiind motivati de reducerea dramatica a costurilor impusa echipelor de forul mondial.

N.Tehnology concureaza in prezent in Campionatul Mondial de Turisme al FIA (WTCC), ocupand locul 3 intre sezoanele 2005-2007. Anterior, N.Technology a castigat trei titluri consecutive intre 2001-2003 in Campionatul European de Turisme. Echipa este detinuta de compania italiana MSC Organization, cea care are in proprietate competitia International Formula Master si seria Formula Master.

N.Technology este a opta noua echipa care confirma inscrierea in sezonul 2010 al Formulei 1, dupa Prodrive, Lola, USF1, Team Superfund, Epsilon-Euskadi, Campos Meta 1 si Litespeed. De asemenea, se vehiculeaza ca March si Brabham au depus la randul lor actele pentru inscriere, insa informatiile nu au fost confirmate oficiale.

Iata lista completa a echipelor care s-au inscris pentru sezonul urmator al competitiei, cu mentiunea ca FIA va anunta echipele participante in sezonul 2010 al Formulei 1 pe 12 iunie.

 Echipa
 Brawn GP
 Red Bull Racing
 Toyota
 Ferrari
 McLaren
 Renault
 Williams
 BMW-Sauber
 Toro Rosso
 Force India
 Campos Meta 1
 Team USF1
 Litespeed
 Prodrive
 Lola
 Superfund
 Epsilon Euskadi
 N.Technology
 March*
 Brabham*

 

* March si Brabham nu au confirmat oficial inscrierea in sezonul 2010.

Via | GPUpdate

Comentarii (3)

  • din ROMANIA NICI UNA
    DEJA ESTE IMBULZEALA , SE FORMEAZA COADA LA FIA LA DEPUS DOSARE PENTRU INSCRIERE IN F1, AUTOMARKETF1 TEAM NU SE INSCRIE SI EA
    MOTOR UNIC, SASIU LUAM DE LA DACIA, TOTUL SE REZOLVA, PUNEM FIECARE PARTICIPANT CATE 1 DOLAR 2 SI IACA ECHIPA DE F1
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ciudat...
    Ma mir ca cei de la Dacia nu au anuntat nimic. Practic la un asemenea buget "extraordinar" de mic... si Dacia poate sa-si faca echipa de Formula 1. Ce mai asteapta?
    0 0
  • hello
    chiar nu realizati,ca aceste echipe sunt echipe iepure,menite a forta mana celorlalte echipe przente acum in F1,a accepta noul regulament,pentru ca altfel zboara din F1,iar ultimile declaratii ale lui Max Msoley,asta indica!Interesant sfarsitul!Marturisesc,ca nici eu n-am prevazut asa ceva!daca imi cititi posturile anterioare va amintiti care era predictia mea!se pare ca m-am inselat!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru