Echipele decid noul furnizor de pneuri la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 08.05.2010
Echipele si-au propus sa stabileasca noul furnizor de pneuri in Formula 1 pentru sezonul 2011 la Marele Premiu al statului Monaco de saptamana viitoare.

Reprezentatii celor 12 echipe din Formula 1 se vor reuni duminica dimineata in paddock-ul de la Barcelona pentru a analiza cele trei oferte pentru furnizarea pneurilor in Formula 1 depuse de Michelin, Pirelli si Avon.

Pana in acest moment, niciunul dintre producatori nu pare sa fie favorit, in ciuda ofertelor destul de diversificate facute pe parcursul ultimelor saptamani.

Potrivit ultimelor informatii, Michelin si Pirelli au cedat presiunilor facute de echipe si au fost de acord sa amane cu aproximativ 2 ani introducerea unor pneuri cu jante de 18”, din cauza dificultatilor de a modifica radical monoposturile pentru 2011 intr-un timp atat de scurt.

Intalnirea de duminica dimineata nu are un caracter decisiv, insa echipele se asteapta ca o hotarare finala in privinta noului furnizor de pneuri sa fie luata cel tarziu la Marele Premiu al statului Monaco de la sfarsitul saptamanii viitoare.

Bridgestone, actualul furnizor de pneuri, a anuntat ca va parasi Formula 1 la finalul anului.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru