Echipele refuză amânarea cursei din India pentru 11 decembrie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 31.05.2011
Ross Brawn a dezvăluit că echipele se opun cu vehemenţă amânării ultimei curse a sezonului pentru 11 decembrie, în cazul în care Bahrain va reveni în calendar.

Propunerea lui Bernie Ecclestone ca Marele Premiu al Indiei să fie amânat pentru 11 decembrie în cazul în care FIA va reprograma cursa din Bahrain amânată la începutul sezonului se loveşte inevitabil de refuzul categoric al echipelor.

Potrivit declaraţiilor lui Ross Brawn, şeful Mercedes GP, echipele au decis să refuze să concureze în Formula 1 în luna decembrie, din cauza prelungirii programului pentru mecanici şi ingineri.

"11 decembrie este inacceptabil. Este prea mult. Băieţii noştri lucrează din ianuarie, nu mai avem echipe de teste, aşa că aceeaşi băieţi lucrează din ianuarie şi dacă le cerem să lucreze până în decembrie înseamnă că nu mai există timp de vacanţă înainte de Crăciun, iar apoi ajungem din nou în ianuarie. Personal cred că este inacceptabil, i-am spus asta lui Ecclestone şi ştie opinia noastră. Dacă continuăm cu aceste abordări vom avea probleme, pentru că nu ne putem aştepta ca oamenii să lucreze în această situaţie.

Cred că este total inacceptabil", a declarat britanicul.

O decizie finală în privinţa reprogramării Marelui Premiu al statului Bahrain va fi luată în 3 iunie în cadrul Consiliului Mondial al FIA. În cazul în care FIA decide să introducă Bahrain în calendar în 30 octombrie şi să amâne cursă din India pentru 11 decembrie echipele vor analiza situaţia pentru a vedea cum pot împiedica acest program.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru