Echipele vor sa renunte la lansarea in comun a monoposturilor

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.12.2009
Lansarea in comun a monoposturilor de F1 pentru sezonul viitor are sanse minime sa se concretizeze, echipele mici fiind nemultumite ca vor ramane in umbra team-urilor de top.

Echipele din Formula 1 au stabilit la inceputul lunii decembrie sa organizeze un eveniment comun pentru lansarea monoposturilor din sezonul viitor, care ar fi urmat sa se desfasoare la Valencia in ultimele zile ale lunii ianuarie.

Cu toate acestea, negocierile dintre echipe in privinta structurii evenimentului au esuat, principala nemultumire venind din partea team-urilor mici, care considera ca Ferrari, McLaren si Mercedes GP vor monopoliza atentia presei internationale.

Negocierile pe aceasta tema vor continua in urmatoarele zile, insa se anticipeaza ca evenimentul va fi anulat in cazul in care acestea nu vor conduce la niciun rezultat.

Intr-o astfel de situatie, echipele vor reveni la evenimentele traditionale de lansare a monoposturilor, care au loc de regula la sediile centrale ale acestora. Cel mai probabil, lansarile monoposturilor vor avea loc pe tot parcursul lunii ianuarie, intrucat primele teste oficiale vor avea loc la inceputul lui februarie.

Lansarea in comun a monoposturilor ar fi redus costurile echipelor pentru organizarea evenimentului, dar si cheltuielile jurnalistilor din Formula 1 care ar fi asistat la o singura lansare in loc de 13.

Via | Autosport

Taguri: lansare, monopost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru