Emirates a devenit sponsor major al Formulei 1

de Daniel Popescu
Marti, 05.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania aeriană Emirates a devenit "partener global" al Formulei 1 pentru următorii cinci ani, valoarea contractului fiind estimată la circa 200 de milioane de dolari.

Bernie Ecclestone a anunţat marţi semnarea unui important contract de publicitate cu compania aeriană Emirates. Arabii vor deveni "partenerul global" al Formulei 1 pentru următorii cinci ani, iar publicaţia britanică Financial Times susţine că valoarea investiţiei pe durata înţelegerii se ridică la 200 de milioane de dolari.

Logo-ul Emirates va fi vizibil proeminent pe 15 dintre cele 19 circuite incluse în calendarul competiţional, inclusiv la Silverstone, Monza şi Interlagos.

Urmareste Automarket
De asemenea, Ecclestone a exclus posibilitatea adăugării unui al 20-lea Mare Premiu ca înlocuitor pentru cursa americană de la New Jersey care a fost amânată pentru 2014.
Chiar dacă a existat un interes din partea circuitelor de la Algarve din Portugalia şi din Franţa, britanicul afirmă că este prea târziu pentru a ajunge la o înţelegere, întrucât noul sezon începe peste numai o lună. "Sunt dezamăgit că nu s-a întâmplat înainte, dar nu poţi să introduci (n.r - o nouă cursă) dintr-o dată", a explicat el.

Nu în ultimul rând, Ecclestone a vizitat în această săptămână circuitul de la Soci, care va găzdui prima ediţie a Marelui Premiu al Rusiei în 2014, iar reacţia acestuia cu privire la lucrările de construcţie a fost una pozitivă. "A fost bine. Am fost impresionat de ceea ce au făcut", a declarat el.

Via Formula1, SkySports, James Allen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru