F1 Champ 2010: Pariurile sunt eliminate

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.02.2010
Sectiunea de pariuri din cadrul concursului F1 Champ va fi eliminata in editia 2010.

Modulul de pariuri a fost implementat in concursul F1 Champ incepand cu editia aferenta sezonului 2008, scopul acestuia fiind de a diversifica optiunile si modalitatile prin care utilizatorii pot obtine un loc mai bun in clasament.

Dupa doi ani, aceasta sectiune va fi eliminata complet incepand cu editia din acest an a concursului. Decizia a fost luata atat pentru a simplifica intregul sistem de gestionare a concursului, cat si pentru a creste gradul de obiectivitate la nivelul tuturor utilizatorilor.

Comentarii (11)

  • excelent
    Niciodata nu am fost de acord cu loteria asta.
    0 0
  • pariuri
    Excelenta idee.
    0 0
  • vedem undeva live testele ? ma refer la video ca timpii ii avem aici http://live.autosport.com/commentary.php/id/183
    0 0
  • Super
    In felul asta nu vom mai avea useri care au vegetat toata etapa si vine in weekend cu 1-2 pariuri strategice si ia fata tuturor. Excelent! Ma intreb ce noutati ne mai pregatiti :)
    0 0
  • Pariul era bun
    Daca din vre-un motiv nu ai putut sa urmaresti toate stirile, sau nu ai avut pilotul sau masina care iti aducea maximul de puncte, mai aveai o sansa sa ajungi in fata.
    Asa fara pariu dupa 6 sau 7 etape, s-ar putea ca multi sa abandoneze, pe motiv ca nu mai au nici o sansa sa mai cistige marele premiu (bilete la o cursa de F1), iar premiul de 200 de RON ii cam slabut pe o etapa. Stiu ca sunt multi care joaca numai din pasiune si placere, si pe ei nu-l intereseaza premiile, dar premiile aduc o motivatie in plus, si de aceea spre ca vor fi premiati primi 3 (premii cu bani) si 4-10 cu un tricou ca si la inceput.
    0 0
  • Ok
    @Daniel-Daca ati scos pariurile ar fi echitabil sa scoateti punctarea stirilor.
    0 0
  • punctare
    probabil ca se va scoate si punctarea stirilor, dar daca a-si fi in locul lor, asta ar fi ultimul indiciu.
    0 0
  • F1 Champ 2010
    Mai sunt multe surprize de anuntat, asa ca ramaneti pe receptie :)
    0 0
  • @pariuri
    foarte bine, practic daca erai primu in clasament din punctele stranse pe stiri aproape sigur se gasea unu de pe la mijloc care sa parieze in dementa pe prim abandon massa sau mai stiu eu ce ...
    0 0
  • Proasta idee
    F1 e o loterie
    0 0
  • da stiti ca sunteti praf?
    scoaterea pariurilor era cea mai proasta mutare pe care o putea face cineva intreg la minte! acuma toti o sa holbati ochii pe stirile la agentiile de presa si sa dibuiti ce-o sa traduca "bajetii" astia dupa-amiaza, si-o sa va certati ca chiorii pe interpretari :) iar stirile stati linistiti ca nu se scot, ca n-ar mai ramane practic nimik din concursul acesta. prost, din ce in ce mai prost concursul acesta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru