Fabrica USF1 din SUA, scoasa la vanzare

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Compania care detine fabrica echipei USF1 in SUA a scos toate facilitatile la vanzare, insa acest lucru nu afecteaza planul americanilor pentru debutul in Marele Circ.

USF1 a primit o noua lovitura de imagine in pregatirea debutului sau in Formula 1 programat pentru acest sezon. In ultima perioada au existat numeroase zvonuri potrivit carora echipa este intr-un impas financiar major, iar ultimele informatii din SUA nu sunt mai optimiste.

Echipa are sediul la Charlotte, insa are statut de chirias pe aceasta proprietate, iar compania care detine terenul a anuntat oficial ca a scos la vanzare toate facilitatile.

Potrivit anuntului oficial, noul cumparator trebuie sa garanteze ca va permite celor de la USF1 Team sa ramana in aceasta locatie, astfel ca viitorul echipei nu este in pericol din acest punct de vedere.

Cu exceptia celor de la Campos Meta, USF1 este singura echipa care nu a lansat inca noul monopost pentru sezonul 2010 si care nu a anuntat inca linia completa de piloti pentru 2010.

Via | Joe Saward

Taguri: USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru