FanVision se retrage din F1, fanii rămân fără gadgeturi pentru rezultate în timp real

de Daniel Popescu
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FanVision a anunţat încetarea colaborării cu Formula 1, astfel că fanii prezenţi la curse nu vor mai putea închiria dispozitive pentru a fi permanent la curent cu evoluţia piloţilor de pe circuit.

Unul dintre principalele dezavantaje ale unei curse de Formula 1 urmărite din tribune este lipsă de informaţii cu privire la clasamentul general şi la poziţionarea exactă a piloţilor pe circuit, mai ales că televizoarele gigant care oferă transmisia în direct nu sunt poziţionate în dreptul tuturor tribunelor.

Compania FanVision venea în sprijinul acestora şi oferea posibilitatea de a închiria gadgeturi pe care aceştia puteau vedea transmisia în direct a cursei, sistem de live-timing şi comentarii, însă colaborarea cu Formula 1 nu va continua şi anul viitor din cauza neînţelegerilor financiare cu Bernie Ecclestone.

Urmareste Automarket
"Am încercat de câteva luni să găsim o înţelegere între FanVision şi Formula One Management pentru a oferi servicii şi în 2013.
Din păcate, este clar că nu vom ajunge la o înţelegere cu FOM şi trebuie să confirmăm că nu vom fi în Formula 1 în 2013. Este o mare lovitură pentru noi"
, precizează FanVision într-un comunicat.

Gadgeturile FanVision erau utilizate inclusiv de reporterii din pitlane ai televiziunilor internaţionale, care nu aveau o altă metodă rapidă de a afla evoluţia piloţilor pe circuit.

Via F1Fanatic

Comentarii (2)

  • oricum,cei de la formula 1 au aplicatie pentru android,ios cu care poti urmari fiecare pilot,tipul de pneuri,timpi,etc
    2 1
  • Bernie Ecclestone incearca sa scoata maximul (bani) din orice si de data asta e posibil sa fi facut o greseala..sau poate mosul are in cap altceva...o alta companie care sa presteze aceleasi servicii la un pret mai bun
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru