Ferrari va îmbunătăţi din nou motorul pentru cursa de la Monza

de Daniel Popescu
Joi, 11.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va utiliza noi jetoane pentru îmbunătăţirea motorului cu ocazia Marelui Premiu al Italiei din luna septembrie.

Esential 3 jetoane a folosit Ferrari pentru imbunatatirea motorului dintre cele 10 pe care le are la dispozitie
Ferrari a folosit trei dintre cele 10 jetoane pentru îmbunătăţirea motorului înainte de Marele Premiu al Canadei şi şi-a stabilit deja strategia pentru restul sezonului.

Potrivit unor declaraţii făcute de CEO-ul Sergio Marchionne pentru publicaţia Motorsport, următorul update va fi aplicat în perspectiva Marelui Premiu al Italiei, care va avea loc pe circuitul de casă de la Monza în 6 septembrie.

"2015 a fost un an bun pentru că am putut utiliza aceste jetoane pe parcursul sezonului. Dacă am fi îngheţat motorul şi monopostul, am fi avut un handicap sever comparativ cu opoziţia. Cred că acele zile nu mai există. Este un mare pas înainte şi vom avea îmbunătăţiri graduale. Monza va fi un alt punct cheie pentru dezvoltarea monopostului", a declarat italianul.

Monza va fi un alt punct cheie pentru dezvoltarea monopostului.

Sergio Marchionne
CEO Ferrari
Informaţiile vin la numai câteva zile după ce rivalii de la Mercedes au anunţat că vor utiliza primele jetoane spre finalul verii, astfel că vor fi introduse la Spa-Francorchamps sau cel târziu la Monza.
Alegerea acestui circuit pentru îmbunătăţiri nu reprezintă o surpriză în condiţiile în care Monza scoate în evidenţă puterea motoarelor.

Marchionne a salutat munca depusă de inginerii Ferrari, prin prisma progreselor semnificative realizate de echipă comparativ cu sezonul precedent.

"Sunt recunoscător acestui grup de oameni. Fără determinarea lipsită de frică de a încerca să îmbunătăţească monopostul, nu am fi astăzi aici. Sunt mulţumit că am folosit câteva jetoane pentru cursă din Canada. Sper să vedem o îmbunătăţire a performanţei motorului. Trebuie trebuie să continuăm să aducem îmbunătăţiri monopostului", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • Ha,ha,ha...
    Ok...sper ca imbunatatirile sau mai bine spus fortarea performantelor motorului sa nu se soldeze cu...abandonuri !?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru