FIA, multumita de progresele inregistrate de USF1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.10.2009
FIA a efectuat in aceasta saptamana o noua inspectie la fabrica echipei USF1, forul mondial fiind multumit de modul in care americanii pregatesc debutul in Formula 1 in sezonul 2010.

Zvonurile privind dificultatile prin care trece in prezent USF1 Team au fost spulberate joi seara de Federatia Internatuionala de Automobilism, care a incheiat cea de-a doua inspectie la fabrica echipei de la Charlotte din Statele Unite ale Americii.

Reprezentat prin directorul executiv in materie de sport, Nick Craw, forul mondial s-a declarat satisfacut de progresele inregistrate de echipa americana in vederea debutului in Formula 1 programat pentru luna martie a anului 2010.

"Am vizitat personal USF1 Team in luna august si in aceasta saptamana si sunt impresionat de progresele facute de echipa dupa semnarea Acordului Concorde la finalul lunii iulie. Lucrurile se misca rapid la echipa si le uram bun venit in competitie in 2010", a declarat Craw, citat de agentia de presa Associated Press.

Anterior, Ken Anderson, seful USF1 Team, a dezvaluit ca monopostul echipei va fi finalizat in luna ianuarie a anului viitor, iar pana atunci americanii vor mai opera o serie de angajari in cadrul departamentelor tehnice.

Ulterior, USF1 Team va anunta si pilotii pentru sezonul de debut, existand sanse reduse ca printre acestia sa se numere si americani.

Via | Associated Press

Taguri: USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru