Force India nu lanseaza oficial VJM-02

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.02.2009
Vijay Mallya a anuntat ca Force India nu va organiza un eveniment de lansare pentru noul monopost al echipei pentru sezonul 2009.

Force India va testa pentru prima oara noul monopost pentru acest sezon la inceputul lunii martie, insa evenimentul nu va fi precedat de o lansare oficiala, asa cum s-a intamplat anul trecut.

Informatia a fost confirmata de patronul Vijay Mallya si este legata cel mai probabil de criza economica, care a afectat inevitabil o parte dintre afacerile indianului. "Nu va exista o lansare formala in acest an", a precizat Mallya pentru presa locala.

Fostul pilot al echipelor McLaren si Red Bull, David Coulthard, a estimat ca Force India ar putea fi surpriza acestui sezon, insa Mallya nu impartaseste opinia scotianului. "Vreau sa va spun un singur lucru, nu va asteptati la miracole. Nicio echipa nu a avut sufciient timp pentru teste, asa ca primele curse vor fi asemanatoare cu niste shakedown-uri. Incepand cu cursa de la Barcelona vom fi competitivi", a explicat Mallya.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru