Formula 1: McLaren prezintă noul MCL38 pentru sezonul 2024

de Tiberiu Safta
Miercuri, 14.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul McLaren MCL38 va fi pilotat de către Lando Norris și Oscar Piastri.

Mai devreme în ianuarie, McLaren a prezentat noua sa grafică pentru sezonul 2024 de Formula 1. Acum, a venit momentul să cunoaștem și monopostul din acest an al echipei britanice.

Noul monopost McLaren este botezat MCL38 și, la fel ca toate monoposturile echipei începând din 2021, acesta va avea în spate o unitate de putere Mercedes. Față de monopostul din 2023, noul MCL38 va putea fi recunoscut mai ușor datorită noii grafici care include acum mai mult negru și care renunță la accentele albastre.

Linia de piloți va fi alcătuită, pentru al doilea sezon consecutiv, din britanicul Lando Norris și australianul Oscar Piastri. Șeful echipei este același Zak Brown. Cu noul monopost, McLaren speră să câștige curse și chiar să se lupte pentru titlu, având în vedere performanțele foarte bune ale echipei din a doua jumătate a sezonului trecut.

Echipa a terminat pe locul 4 în clasamentul constructorilor în 2023 din cauza unui start dificil.

Odată cu lansarea monopostului McLaren, doar două echipe mai trebuie să-și arate noile monoposturi: Mercedes, care va lansa noua sa mașină astăzi, și Red Bull, care va prezenta mâine noul său monopost.

via McLaren

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru