Galerie foto: Iata noul monopost Force India!

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.02.2009
Force India a prezentat oficial primele imagini cu noul monopost VJM02 cu care va concura in sezonul 2009.

Desi prima aparitie publica a noii masini Force India este programata pentru ziua de duminica, 1 martie, pe circuitul de la Jerez, echipa indiana a dezvaluit infatisarea lui VJM02 cu o zi mai devreme.

Force India a publicat astfel pe site-ul sau oficial primele imagini cu VJM02, monopostul cu care echipa spera sa castige primele puncte in scurta sa istorie in Formula 1.

Noua masina va fi pilotata, la fel ca si anul trecut, de Giancarlo Fisichella si Adrian Sutil, in timp ce Vitantonio Liuzzi va fi pilotul de teste al team-ului. Force India va participa la inceputul saptamanii viitoare la testele de la Jerez alaturi de celelalte echipe din Formula 1, exceptia facand Scuderia Toro Rosso si Honda Racing.

Comentarii (4)

  • VJM02
    frumusel monopost nu?
    0 0
  • @culori
    interesant este ca in acest an nu vom mai avea monoposturi cu aceleasi culori din echipe diferite (vezi mclaren vs force india)
    0 0
  • @culori
    interesant este ca in acest an nu vom mai avea monoposturi cu aceleasi culori din echipe diferite (vezi mclaren vs force india)
    0 0
  • ctlnmihai
    noul Force India
    De maine 8 echipe testeaza la Jerez cu monoposturile 2009
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru