GALERIE FOTO: Monopostul Virgin a debutat la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 06.02.2010
Virgin Racing a efectuat doua zile de teste pe circuitul de la Silverstone, marcand debutul echipei in Formula 1.

Virgin Racing a devenit la sfarsitul acestei saptamani prima dintre cele patru noi echipe acceptate pe grila de start care testeaza monopostul pentru sezonul 2010 pe un circuit.

Evenimentul a avut loc in 4 si 5 februarie pe o versiune modificata a circuitul de la Silverstone care masoara 1.8 km, iar Timo Glock a avut onoarea de a efectua primul tur de pista la volanul noului VR-01. "A fost un moment fantastic pentru mine si pentru intreaga echipa sa vedem cum VR-01 a prins viata. Este grozav sa revin intr-o masina de curse", a declarat germanul la finalul primei zile de teste.

Adevaratul test a avut insa loc in 5 februarie, cand Glock a parcurs 42 de tururi inainte de a-i oferi oportunitatea coechipierului sau Lucas di Grassi sa efectueze alte 36 de tururi. Brazilianul s-a declarat incantat de calitatile noului monopost. "M-am simtit bine. Sunt foarte bucuros si primele impresii ale monopostului sunt pozitive. Este incredibil ce a realizat echipa intr-un timp atat de scurt", a explicat el.

In total, echipa a parcurs 78 de tururi si si-a indeplinit obiectivul de a atinge pragul psihologic de 100 km la primul test cu noul monopost fara sa intampine probleme de ordin tehnic.

Virgin Racing se va alatura celorlalte echipe din Formula 1 in cadrul sesiunii de teste de pe circuitul de la Jerez din perioada 10-13 februarie.

Via | Virgin Racing

Comentarii (3)

  • off-no comment
    http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-6881675-video-schumacher-refuza-dea-autograf-unui-copil-fan-ferrari-uitat-unde-plecat.htm
    0 0
  • @diesel08
    eu vad ca nu a dat nimanui nici un autograf...nu stiu care e problema? sunt satul de stiri din astea cu iz de scandal fara fundament...si aici nu e vina ta,diesel08, tu doar ai prezentat un post, care dupa parerea mea e doar pentru senzatie, in rest toate bune pentru Renault!
    0 0
  • ceau
    se stie caracterul lui Schumacher,ca este egal cu 0,asa ca nu mai trebuie sa mire pe nimeni comportamentul lui.Prea mult este bagat in seama nulitatea asta de OM!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru