Virgin introduce un update major pentru monopostul lui Glock

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.05.2011
Virgin a dezvăluit că va introduce un update aerodinamic semnificativ la Istanbul pentru monopostul lui Timo Glock, însă Jerome D'Ambrosio va trebui să aştepte până în Spania.

Lupta mai puţin onorantă pentru locul 11 în clasamentul constructorilor dintre Virgin Racing şi Hispania Racing începe să capete amploare.

După ce Hispania a anunţat că speră să-i învingă pe britanici în Marele Premiu al Turciei datorită unui nou update, a venit rândul celor de la Virgin să confirme îmbunatăţirile pentru acest weekend. Astfel, Virgin va implementa o nouă direcţie de dezvoltare, însă update-ul aerodinamic va fi disponibil în Turcia doar pentru Timo Glock.

"Mărimea upgrade-ului pentru startul sezonului european este cel puţin semnificativă. Din punct de vedere aerodinamic este o nouă direcţie pentru noi şi sperăm că ne va ajuta să începem să progresăm, chiar dacă cu un pas major atât de major s-ar putea să avem nevoie de ceva timp pentru a-l regla pe circuit", a declarat John Booth, şeful echipei.

În schimb, Jerome D'Ambrosio se va putea bucura de noile îmbunatăţiri abia de la Marele Premiu al Spaniei, care va avea loc la două săptămâni după etapa programată în Turcia.

"D'Ambrosio nu va beneficia de pachetul complet până în Spania, dar va prinde gustul unor elemente în acest weekend.

Evident, ţinem în minte faptul ca toată lumea ar trebui să facă un pas înainte în Europa, aşa că va trebui să vedem cum ne vom comporta comparativ cu restul plutonului", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru