Robert Wickens l-ar putea înlocui pe D'Ambrosio la Virgin

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.05.2011
Canadianul Robert Wickens este favorit să devină pilotul echipei Virgin dacă britanicii vor renunţa la Jerome D'Ambrosio din cauza plăţilor restante ale sponsorilor săi.

La mai puţin de 24 de ore după ce au apărut primele informaţii potrivit cărora Jerome D'Ambrosio risca să-şi piardă locul de pilot titular la Virgin Racing, presa internaţională a avansat deja numele unui posibil înlocuitor.

Astfel, potrivit publicaţiei belgiene Het Laatste Nieuws, canadianul Robert Wickens este favorit să devină noul coechipier al lui Timo Glock. In varsta de 22 de ani, Wickens concurează în prezent în competiţia GP3 şi este sponsorizat de constructorul rus Marussia, care a achiziţionat la începutul acestui sezon un pachet semnificativ de acţiuni la Virgin Racing.

Schimbarea liniei de piloţi la Virgin Racing este iminentă ca urmare a faptului că sponsorii lui D'Ambrosio au întârziat plăţile către echipă, iar Eric Boullier, managerul pilotului, s-a deplasat în Belgia pentru a încerca să remedieze situaţia.

Oficialii de la Virgin evită să confirme despărţirea de D'Ambrosio, însă şeful John Booth a sugerat că în absenţa plaţilor restante va trebui să renunţe la serviciile acestuia.

"Aşa cum se întâmplă cu fiecare pilot care are o înţelegere cu echipa, intenţia noastră este să continuăm cu D'Ambrosio atât timp cât termenii contractului sunt respectaţi", a declarat britanicul pe site-ul oficial al echipei.

Via | Motorsport | Virgin Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru