Virgin va decide viitorul lui D'Ambrosio la finalul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.08.2011
Virgin Racing va decide doar la sfârşitul sezonului dacă îi va prelungi contractul lui Jerome D'Ambrosio pentru 2012.

Timo Glock a semnat prelungirea contractului cu Virgin Racing până la sfârşitul sezonului 2014, însă echipa nu se grăbeşte să definitiveze linia de piloţi pentru anul viitor.

Britanicii preferă să aştepte finalul sezonului înainte de a decide dacă vor continua colaborarea cu Jerome D'Ambrosio, potrivit declaraţiilor CEO-ului Graeme Lowdon.

"D'Ambrosio face o treabă foarte bună, cred că a surprins mulţi oameni cu maturitatea sa din curse. La alţi piloţi care ajung în F1 pentru prima oară vezi că nu se adaptează uşor din cauza tuturor lucrurilor din jur şi nu poţi vorbi prea laudativ despre performanţele de până acum ale lui D'Ambrosio. În privinţa contractului vom vorbi spre finalul sezonului", a declarat el.

Belgianul nu pare să fie îngrijorat de această perspectivă şi susţine că preferă să se concentreze pe sezonul în curs înainte de a se gândi la viitorul său.

"Discutam, dar în acest moment mă concentrez pe ceea ce fac, iar Eric Boullier (n.r - managerul său) lucrează la asta.

Sunt mulţumit de progresele realizate având în vedere condiţiile. Ca debutant primeşti multe informaţii într-un timp scurt, aşa că este bine că acum avem câteva săptămâni libere pentru a reveni proaspeţi la Spa", a precizat el.

Presa internaţională a speculat anterior că D'Ambrosio riscă să-şi piardă locul în echipă în a doua jumătate a sezonului, din cauza faptului că sponsorii săi nu şi-au respectat angajamentele financiare faţă de Virgin.

Via | Autosport

Taguri: D'Ambrosio, Virgin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru