Glock nu renunţă la obiectivul de a lupta pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.11.2010
Timo Glock speră să aibă oportunitatea de a concura în viitor pentru o echipă de top cu care să lupte pentru titlul mondial.

Virgin Racing este una dintre cele 6 echipe care nu a confirmat încă linia de piloţi pentru sezonul următor, însă Timo Glock are opţiune de prelungire pentru anul viitor, iar germanul a dezvăluit ca în proporţie de 99.9% va rămâne la britanici şi în 2011.

Teoretic, acest lucru înseamnă că germanul va concura pentru cel puţin încă un sezon în spatele plutonului, însă aceasta ipostază nu îl deranjează. În schimb, Glock susţine că nu a renunţat la obiectivul pe care şi l-a stabilit în urmă cu un an, şi anume acela de a lupta pentru titlul mondial în Formula 1.

"Dacă ai oportunitatea să mergi la Red Bull sau McLaren, atunci ai o şansă. Din perspectiva sportivă eşti deschis la noi oportunităţi. Cu siguranţă obiectivul meu este în continuare să lupt pentru titlu", a declarat el pentru publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Înainte de a pilota pentru Virgin Racing în 2010, Glock a petrecut două sezoane la Toyota Racing şi avea speranţe mari pentru viitor, însă acestea au fost spulberate după retragerea constructorului japonez din Formula 1.

La capătul unui sezon modest cu Virgin Racing, în care echipa britanică a ocupat ultima poziţie în clasamentul constructorului, germanul afirmă că nu se putea aştepta la minuni într-un interval de timp atât de scurt.

"În iarna trecută am pierdut prea mult timp pentru că unele lucruri elementare nu au mers, dar nu te poţi aştepta ca totul să meargă bine pentru o echipă nouă care a plecat de la o coală albă de hârtie", a mai precizat el, făcând referire şi la faptul că Virgin a utilizat în prima parte a anului un rezervor care nu îi permitea să termine cursele din cauza capacităţii sale reduse.

Via | GMM

Taguri: Glock, Virgin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru