Galerie foto: Schumacher a testat in karting

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.08.2009
Michael Schumacher a testat miercuri un kart pe un circuit din Italia in cadrul pregatirilor pentru revenirea in Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Europei din 23 august.

Dupa ce la finalul saptamanii trecute a testat un monopost Ferrari F2007, iar ulterior s-a lovit de refuzul echipelor Williams, Red Bull si Toro Rosso de a testa actualul monopost al Scuderiei, Schumacher a decis miercuri sa efectueze un nou test, de data aceasta la volanul unui kart.

Evenimentul a avut loc in Lonato, un oras din regiunea italiana Brescia, germanul fiind acompaniat in demersul sau de Luca Badoer, unul dintre pilotii de teste ai Scuderiei Ferrari.

"Kartingul are un efect foarte bun pentru antrenamente si acesta este motivul pentru care miercuri am efectuat o zi de teste cu echipa Tony Kart la Lenato. In acest moment nu exista nimic mai bun pentru pregatirea mea. De exemplu, in ceea ce priveste fortele volanului kartingul este mai dificil decat F1. Iar faptul ca a fost foarte cald aici simuleaza temperaturile anticipate pentru Valencia. Luca Badoer este cu mine si impreuna am aflat din nou ca a pilota un kart este foarte distractiv", a declarat septuplul campion mondial pe site-ul sau de internet.

In ciuda optimismului pe care il afiseaza, revenirea lui Schumacher in Formula 1 este in pericol dupa ce acesta a dezvaluit ca a resimtit dureri de gat in urma testului cu F2007, dupa ce in luna februarie a suferit un accident de motocicleta.

Germanul ar putea rata prezenta pe grila de start de la Valencia in cazul in care testele medicale pe care le va efectua saptamana viitoare nu vor fi pozitive.

Foto: Gazzetta dello Sport

Via | Michael Schumacher

Comentarii (6)

  • @admin
    Stirea este fara puncte?
    0 0
  • Schumacher stie cel mai bine
    Schumacher are dreptate. Kartingul iti ofera o simulare a pilotarii unui monopost mult mai buna decit orice alceva pe care un om normal le poate avea la indemina. Deci, pasionati ai curselor, uitati de cursele din spatele blocului pina la ghena de gunoi si inapoi (hai ca are si rima) in Logan sau mai stiu eu ce. Incercati sa pilotati un kart (si sa scoateti un timp rezonabil, altfel nu pilotati ci - conduceti). Cunoscatorii stiu de ce.
    0 0
  • test 1
    in cele ce urmeaza nu o sa comentez; o sa incerc citeva modalitati de a posta pe site folosind si alineate. Cind trimit textul cu alineate apare condensat pe site fiind greu de urmarit. Un mare minus al site-ului. Am ales o stire mult mai veche care nu a fost de interes si in care nu mai posteaza nimeni, astfel nu incurc pe nimeni. Deci sa purced.
    0 0
  • test 2
    Acesta este primul rind. Acesta este al doilea rind care ar trebui sa apara pe al doilea rind cu alineat. Sa vedem.
    0 0
  • aaaaaaaaaaaaarghh......
    nu merge
    0 0
  • ???
    v-ati prins ca se joaca unu ? De ce nu lasati posibilitatea folosirii alineatelor ? Chiar asa putin spatiu aveti ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru