GALERIE FOTO şi VIDEO: Vettel a pilotat un Infiniti pe noul circuit de la New York

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.06.2012
Sebastian Vettel a pilotat un Infiniti IPL G Coupe pe circuitul stradal de la New Jersey, care va debuta în calendarul Formulei 1 în 2013.

Sebastian Vettel a devenit primul pilot care a efectat un tur pe viitorul circuit stradal de la New Jersey, care va găzdui o cursă de Formula 1 începând din sezonul 2013.

Pilotul echipei Red Bull a urcat la volanul unui Infiniti IPL G Coupe şi a apreciat configuraţia circuitului, iar pista i-a adus aminte de Montreal şi Spa-Francorchamps.

"Circuitul este grozav. O secţiune este un pic ca Montreal cu o linie dreaptă foarte lungă, dar în acelaşi timp este şi destul de denivelat, asemănător cu Spa. New York este un oraş grozav cu multă energie. Va fi grozav să avem o cursă de Formula 1 aici", a declarat germanul.

Cu ocazia vizitei efectuate în Statele Unite, Vettel a participat şi la emisiunea Late Show moderată de David Letterman.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru