GP3: Vişoiu, locul 12 în a doua cursă de la Hockenheim

de Daniel Popescu
Duminica, 22.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a terminat pe locul 12 cursa de duminică de duminică din Germania deşi a plecat de pe ultima poziţie a grilei de start.

Esential 22 de puncte a acumulat Robert Visoiu in clasamentul general
După prestaţia modestă de sâmbătă, pilotul român Robert Vişoiu a făcut duminică dimineaţă o cursă spectaculoasă de recuperare pe circuitul de la Hockenheim.

Deşi a terminat cursa de sâmbătă pe locul 21, piteşteanul în vârstă de numai 16 ani a plecat ultimul în cursa de duminică după ce a fost exclus din clasament pe motiv că nu a respectat procedurile în momentul în care a intrat la boxe pentru a suporta o penalizare de 10 secunde.

Totuşi, Vişoiu a reuşit să recupereze nu mai puţin de 11 poziţii la start, profitând şi de un accident colectiv în urma căruia au abandonat cinci piloţi. El a reuşit să mai depăşească un adversar înainte ca Safety Car-ul să intre pe circuit ca urmare a accidentului, iar cursa a fost reluată în turul 8.

Vişoiu s-a menţinut ulterior pe locul 12, iar cursa s-a încheiat sub Safety Car în urma unui nou incident.

Astfel, românul părăseşte Germania fără să câştige puncte şi rămâne cu 22 de puncte în clasamentul general.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru