GP3: Vişoiu, locul 21 pe ploaie în prima cursă de la Hockenheim

de Daniel Popescu
Sambata, 21.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a terminat doar pe locul 21 cursa de sâmbătă din GP3 de la Hockenheim, după ce a fost penalizat cu 10 secunde pe un circuit îmbibat cu apă după ploile torenţiale.

Prima cursă de GP3 de pe circuitul de la Hockenheim a început sub Safety Car ca urmare a unei ploi torenţiale. Plecat de pe locul 14 al grilei de start după ce a promovat o poziţie ca urmare a excluderii lui Tio Ellinas din calificări, Robert Vişoiu s-a văzut în ipostaza de a asista la suspendarea cursei după un singur tur sub Safety Car din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Cursa a fost reluată după aproximativ 15 minute, însă Vişoiu a fost penalizat cu 10 secunde după ce comisarii au considerat că piteşteanul în vârstă de 16 ani nu a avut pneurile montate pe monopost cu trei minute înainte de restart.

Urmareste Automarket
În urma penalizării, românul a coborât pe ultima poziţie a clasamentului, iar până la final a reuşit să urce o singură poziţie şi a terminat cursa pe locul 21 datorită faptului că alţi doi piloţi au abandonat.

Conform regulamentului sportiv, aceasta va fi şi poziţia de pe care Vişoiu va pleca în cursa de duminică care va începe la ora 10:25, ora României.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru