Hakkinen exclude revenirea in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.02.2010
Mika Hakkinen a refuzat sa revina in Formula 1 intrucat considera ca ar avea mai mult de pierdut decat de castigat.

Revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane a nascut numeroase speculatii privind potentialul altor fosti campioni mondiali de a urma exemplul pilotului german.

Daca Jacques Villeneuve pare foarte aproape de o revenire alaturi de Stefan GP, Mika Hakkinen sustine ca nu are timpul necesar pentru a se dedica competitiei si ca ar avea mai mult de pierdut decat de castigat daca ar face acest pas.

"Nu m-am gandit sa revin in F1 pentru ca trebuie sa-i dedici foarte mult timp din viata. Nu poti sa te duci acolo si sa spui ca este un simplu hobby, trebuie sa muncesti foarte mult. In cazul meu, am analizat toate elementele si stiu cat de dificila este lumea Formulei 1. In prezent viata mea este plina, pentru ca sunt ambasador pentru companii precum DHL, Laureus, Mercedes, AMG, iar lista este foarte lunga. In primul rand nu as avea timp sa revin in Formula 1 si as avea mai mult de pierdut decat de castigat", a declarat finlandezul pentru publicatia Gulf News.

Hakkinen s-a retras din Formula 1 in sezonul 2001, dupa ce a cucerit doua titluri mondiale cu McLaren Mercedes in 1998 si 1999.

Via | GMM

Taguri: Hakkinen

Comentarii (1)

  • Super
    Chiar daca mi-ar fi placut sa-l vad pe Mika din nou pe pista, consider rational raspunsul lui. De ce sa te faci de ras dupa ce ai fost sus! Timpii lui Schumi nu sunt atat de buni precum spera. Nu cred ca va mai reusii sa lupte pentru titlu, chiar daca, poate, curse va mai castiga!
    Insa intr-o vreme in care banii dicteaza, caracterul unui om se vede din ce in ce mai putin!
    Respect Mika!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru