Hispania neagă implicarea Caterham în dezvoltarea monopostului

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.12.2011
Hispania a negat informaţiile din presa internaţională potrivit cărora Caterham urmează să ajute echipă la dezvoltarea monopostului pentru 2012.

Presa internaţională a speculat în ultima perioadă că Lotus, echipa care îşi va schimba numele în Caterham începând din sezonul următor, va contribui la dezvoltarea monopostului Hispania pentru 2012.

Totuşi, informaţiile au fost negate luni de echipa spaniolă prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

"După informaţiile recente care au apărut în presă, Hispania este obligată să nege că Caterham Technology and Innovation, o subsidiară a Caterham F1, se va ocupa de designul şi construirea monopostului F112. Contrar informaţiilor publicate, dezvoltarea monopostului cu care Hispania va concura în sezonul următor al Formulei 1 este gestionată de departamentul tehnic din Munchen de o echipă de designeri sub supravegherea consultantului tehnic Jacky Eeckelaert şi a şefului de aerodinamică Stephan Chosse", precizează echipa.

În schimb, spaniolii au fost evazivi când a venit vorba despre lansarea noului monopost, echipa rezumându-se să afirme că speră să participe la testele din luna februarie.

"În ciuda termenelor limita strânse şi a schimbărilor de regulament pentru 2012 referitoare la testele de siguranţă şi omologare, echipa este încrezătoare că noul monopost va fi gata pentru testele premergătoare sezonului din februarie", mai precizează echipa.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru