Horner exclude înlocuirea lui Ecclestone la conducerea Formulei 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.07.2012
Christian Horner susţine că nu este capabil să-l înlocuiască pe Bernie Ecclestone ca reprezentant al deţinătorului drepturilor comerciale ale Formulei 1.

Presa internaţională a speculat în ultima perioadă pe tema posibilului succesor al lui Bernie Ecclestone, britanicul în vârstă de 82 de ani care controlează afacerile din cea mai importantă competiţie din lumea sporturilor cu motor.

Unul dintre cei vizaţi a fost Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing fiind considerat un apropiat al lui Ecclestone, iar informaţiile au luat amploare după ce presa a vehiculat că acesta din urmă ar putea fi acuzat în mod oficial de dare de mită în scandalul de corupţie care a afectat Formula 1.

Totuşi, Horner insistă că nu are pregătirea necesară pentru a îndeplini munca lui Ecclestone. "Nu-mi pot imagina asta. Cu siguranţă nu sunt echipat corespunzător pentru a face faţă unui asemenea rol. Sunt pe deplin mulţumit şi mă concentrez doar pe ceea ce fac acum. Nu cred că există un singur individ care să facă ceea ce face Bernie", a declarat el pentru publicaţia britanică The Guardian.

Întrebat ce se va întâmpla în momentul în care Ecclestone se va retrage din Formula 1 din cauza vârstei înaintate, Horner a replicat că acest moment este totuşi unul îndepărtat.

"La modul în care decurg lucrurile, acesta este un moment îndepărtat", a mai precizat el.

Via The Guardian

Taguri: Ecclestone, Horner

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru