Iata designul monopostului USF1 Team!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Publicatia Racecar Engineering a prezentat primele fotografii cu designul monopostului USF1, care va purta numele Type 1.

USF1 este una dintre cele patru noi echipe asupra careia planeaza suspiciuni legate de participarea in Formula 1, prin prisma situatiei financiare precare.

Cu toate acestea, publicatia specializata Racecar Engineering a efectuat recent o vizita la sediul central al echipei din North Carolina (SUA) in urma careia a ajuns la concluzia ca echipa este pe drumul cel bun spre grila de start.

Jurnalistii publicatiei au putut vedea in premiera designul detaliat al monopostului, inclusiv configuratia unor componente interne precum motorul Cosworth. Astfel, designul monopostului este unul inovativ, iar componentele interne ale acestuia sunt pozitionate optim. Conform celei de-a doua fotografii, spatele monopostului este compact prin modul in care a fost amplasat motorul Cosworth CA2010, in timp ce evacuarile sunt pozitionate mai departe de unitate decat am fost obisnuiti la masinile care au concurat in F1 anul trecut.

In prezent, procesul de fabricatie al monopostului este in plina desfasurare, acesta urmand sa fie testat si in tunelul de vant.

Ulterior, monopostul care va purta numele Type 1 isi va face debutul pe circuitul din complexul Barber Motorsport Park din Alabama in cursul lunii februarie.

Via | Racecar Engineering

Taguri: USF1

Comentarii (3)

  • am o intrebare
    regulamentul 2010 prevede ca rotile fata sa fie mai mici decat cele de pe spate?
    0 0
  • @scuderia
    Dimensiunea pneurilor spate ramane la fel ca in 2009. Insa pneurile fata vor fi mai inguste decat in 2009.
    0 0
  • roti
    Pe rotile fata pneurile au avut pana in sezonul 2009 dimensiunile 270/55 R13 iar din 2010 latimea se reduce la 245 mm.
    Cele spate raman la marimea de 325/45 R13.
    Alte modificari ale regulamentului mai sunt aici: http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8692/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru