Ipoteza: Bahrain ia locul Indiei, care va găzdui ultima etapă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.05.2011
Cursa din Bahrain ar putea fi reprogramată în locul Marelui Premiu al Indiei, care ar urma să fie amânat până în 4 decembrie pentru a găzdui ultima cursă a sezonului.

Speculaţiile privind întârzierile de finalizare a circuitului de la New Delhi care va găzdui ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Indiei ar putea reprezenta ocazia perfectă pentru Bernie Ecclestone de a justifica reprogramarea cursei din Bahrain amânată la începutul acestui sezon.

Potrivit ultimelor informaţii din paddock, Ecclestone încearcă să găsească o soluţie optimă pentru a reprograma etapă din Bahrain într-un calendar deja aglomerat, iar una dintre datele cele mai convenabile este 30 octombrie. Această soluţie este optimă şi din punct de vedere logistic, întrucât echipele ar avea o călătorie scurtă spre următoarea etapă programată în Abu Dhabi.

În ziua respectivă ar trebui să aibă loc Marele Premiu al Indiei, însă acesta ar putea fi amânat pentru 4 decembrie pentru a oferi mai mult timp organizatorilor pentru finalizarea lucrărilor. Dacă aceste informaţii se vor confirma, India va găzdui ultima cursă a sezonului, după Marele Premiu al Braziliei programat în 27 noiembrie.

FIA a amânat pentru 3 iunie o decizie finală privind reprogramarea cursei din Bahrain, în condiţiile în care în 1 iunie va expira starea de urgenţă impusă de oficialii statului în urma conflictelor de stradă din această ţară.

Via | F1 Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru