Irvine: "Ferrari trebuie sa-l dea afara pe Raikkonen"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.12.2008
Eddie Irvine crede ca Ferrari ar trebui sa-l concedieze pe Kimi Raikkonen sau sa-i reduca drastic salariul dupa performantele slabe din 2008.

Desi este unul dintre cei mai bine platiti piloti din Formula 1, Kimi Raikkonen nu a reusit sa isi apare titlul mondial cucerit in 2007. Mai mult, finlandezul a fost surclasat de Lewis Hamilton si Felipe Massa, inregistrand doar doua victorii pe parcursul sezonului trecut.

Eddie Irvine, fost coleg cu Michael Schumacher la Ferrari la finalul deceniului trecut, crede ca Scuderia ar lua o decizie inteleapta daca l-ar concedia pe Raikkonen sau i-ar micsora drastic salariul. "Daca esti cel mai bine platit trebuie sa fii cel mai bun, iar Raikkonen pur si simplu nu isi face treaba. Daca nu il bate pe Massa anul viitor l-as concedia sau i-as reduce semnificativ salariul. In sport esti platit daca ai performante, iar daca nu esti dat afara", a declarat irlandezul pentru Virgin Media.

Comentarii (6)

  • iara tu??
    scuderia ar trebuii sa-i dea un glontz in cap lu` irvine..parerea mea....a voastra???
    0 0
  • ce moaca are!
    ce moaca are Irvine asta...simpatic Eddie ca de obicei
    0 0
  • poate e invidios:))
    Eddie Irvine a luat vrun titlu de campion? NU. deci ce comenteaza. Raikkonen a luat titlul cu Ferrari din primul an, orice pilot are zile bune, zile rele, acuma trece printro perioada proasta si nu trebuie imediat sal impuscam. Irvine a fost si va ramane un simplu pilot de pluton, nu un campion, si acest lucru nui da dreptul de a comenta evolutia altor piloti.
    0 0
  • ...
    ce fata de vadim are :)
    0 0
  • Irvine are in parte dreptate
    Chiar daca Kimi este cel mai bun de la Ferrari, in 2008 el a fost intrecut de massa, dupa mine un looser. In plus ei au avut o masina mai buna decat mc laren. Nici acum nu inteleg cum au putut pierde atatea curse. E clar ca ferrari are nevoie de un pilot eficace, care sa castige cat mai multe puncte cu masina pusa la dispozitie. Ori massa rateaza foarte mult (nu are valoare), iar Kimi trebuie sa aiba un sezon constant bun.
    Cei care-l critica pe Irvine uita ca acesta a fost pilot de F1, in timp ce ei, ca si mine de altfel, nici nu viseaza la asta.
    0 0
  • ce idiot
    bay...pe asta il bat..ce pnm..comenteaza el...a fost un ratat nu a fost in stare sa ia un titul..si mai si comenteaza...i love kimi ....THE BEST !!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru