Kimi, la Red Bull in 2011?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.02.2010
Kimi Raikkonen s-ar putea intoarce in Formula 1 in 2011 la volanul unui monopost Red Bull. Oficialii companiei austriece considera ca aceasta idee este "cel putin interesanta".

Oficialii companiei care produce bautura enmergizanta Red Bull sustin ca ideea revenirii lui Kimi Raikkonen in Formula 1 in sezonul viitor sub culorile echipei patronate de Dieter Mateschitz este "cel putin interesanta". Afirmatia ii apartine lui Helmut Marko, consilierul lui Mateschitz pe probleme de motorsport.

"Raikkonen are contract cu Red Bull, va trebui sa asteptam si sa vedem cum vom dezvolta aceasta colaborare. Familia Red Bull este una foarte mare, deci avem la dispozitie foarte mutle optiuni. Va trebui insa sa vedem cum se va descurca in WRC si ce va vrea sa faca in continuare. Dar ideea este cel putin interesanta", a declarat oficialul Red Bull.

Kimi Raikkonen a ales in acest sezon Campionatul Mondial de Raliuri, facandu-i loc la Ferrari fostul sau rival direct Fernando Alonso. Intrebat recent de jurnalistii Publicatiei britanice Independent daca ii lipseste Formula 1, finlandezul s-a multumit sa afirme "Pentru mine nu conteaza. Nu urmaresc indeaproape zvonurile decat in ziare, ca voi".

Taguri: Raikkonen

Comentarii (5)

  • Kimi
    Am presupus asta intr-o postare anterioara.A facut o echipa extraordinara cu Newey la McLaren dar fiabilitatea monopostului i-a tradat.Totul este posibil,dar este prea devreme....
    0 0
  • @hasu
    Si eu am presupus acelasi lucru in postari pe Automarket. Si momentan e atat de ralaxat cum nu l-am mai vazut demult...si cum a declarat in interviul de pe wrc.com, nu are alte planuri deocamdata.
    0 0
  • kimi
    Locul lui e tot in F1. Aventura WRC ii poate da o "gura de oxigen" insa mare branza n-o sa faca acolo, provocarea tot aici e. Va privi din afara, va evalua situatia(echipele si competivitatea acestora) si va decide. Red Bull e prima optiune, insa nu singura.
    0 0
  • er.
    ..competitivitatea
    0 0
  • Aveti dreptate....
    .....citiva verzisori sub talpa adaugati il vor face sa revina la sentimente mai bune.Lasind gluma la o parte ,mai e mult pina la revenirea in F1,dar sint sanse.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru