Klien speră să concureze vineri pentru Hispania

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.07.2010
Christian Klien este încrezător că va urca în cockpitul monopostului Hispania în prima sesiune de antrenamente libere de la Hockenheim.

Christian Klien este unul dintre piloţii de rezervă ai echipei Hispania Racing şi a participat la prima sesiune de antrenamente libere de la Barcelona, însă ulterior nu a mai avut oportunitatea de a urca în cockpit.

Austriacul admite că situaţia sa la echipa este incertă, cu atât mai mult cu cât Sakon Yamamoto îl înlocuieşte în acest weekend pe Karun Chandhok.

"Evident, situaţia este puţin dificilă la Hispania în acest moment. Nu este foarte sigur cine va pilota în următoarele weekenduri. Sper să pot pilota vineri şi cred că joi se va lua o decizie, dar deocamdată nu ştiu", a declarat Klien pentru publicaţia F1Pulse.

Linia de piloţi titulari a celor de la Hispania Racing pentru următoarele curse este de asemenea incertă, întrucât echipa a refuzat să anunţe cine va concura alături de Bruno Senna în Marele Premiu al Ungariei.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru