Klien va pilota pentru Hispania în antrenamentele de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.06.2010
Christian Klien a dezvăluit că va pilota pentru Hispania Racing în prima sesiune de antrenamente libere de vineri de la Valencia.

Alături de japonezul Sakon Yamamoto, Christian Klien este pilotul de teste şi de rezervă al echipei Hispania Racing şi a dezvăluit vineri dimineaţă că va reveni la volanul unui monopost de Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Europei.

Austriacul a primit oportunitatea de a pilota monopostul Hispania Racing în prima sesiune de antrenamente, fiind a doua acţiune de acest gen după cea de la Barcelona.

"La Montreal am fost indisponibil din cauza participării mele în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Dar acum şeful Christian Klien a decis să mă pună din nou în monopost. Este vorba despre exact acelaşi şasiu pe care l-am pilotat şi la Barcelona. Din păcate, nu avem încă niciun update major", a declarat Klien.

Austriacul în vârstă de 27 de ani nu a anunţat însă dacă îl va înlocui în antrenamente pe Bruno Senna sau Karun Chandhok, cei doi piloţi titulari ai echipei Hispania Racing.

Un alt pilot de rezervă care va participa la antrenamentele de la Valencia este Paul di Resta, scoţianul urmând să-l înlocuiască pe Vitantonio Liuzzi la volanul monopostului Force India.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • rayn380
    :D
    "Dar acum şeful Christian Klien a decis să mă pună din nou în monopost. "

    Seful Christian Klien l-a pus pe Christian Klien sa piloteze din nou monopostul....:)) Apropo, pentru cine stie....cum se numeste seful HRT? acel roman Collin Colles cumva??
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru