Kovalainen: "Sunt aproape de o înţelegere cu Caterham pentru 2014"

de Daniel Popescu
Vineri, 15.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Heikko Kovalainen a dezvăluit că este aproape să ajungă la un acord cu Caterham pentru sezonul 2014 şi exclude semnarea unui contract cu Lotus.

Esential 3 sezoane a concurat Heikki Kovalainen pentru Caterham intre 2010-2012
Lotus l-a ales pe Heikki Kovalainen drept înlocuitor pentru Kimi Raikkonen în ultimele două curse ale sezonului după refuzurile primite din partea lui Nico Hulkenberg şi Michael Schumacher, însă cele două părţi nu au discutat despre posibilitatea prelungirii acordului pentru 2014.

De altfel, finlandezul a dezvăluit că este în negocieri avansate cu Caterham şi că semnarea unui contract cu fosta sa echipă este destul de aproape.

Singura echipă cu care am vorbit serios despre 2014 este Caterham. Ne apropiem de punctul în care începem să ajungem la o înţelegere.

Heikki Kovalainen
Pilot Lotus
"Sigur că dacă aş obţine un rezultat bun ar fi un bonus. În orice caz, nu am vorbit deloc cu Lotus pentru anul viitor. Singura echipă cu care am vorbit serios despre asta este Caterham. Ne apropiem de punctul în care începem să ajungem la o înţelegere în privinţa termenilor.
Cred că este cea mai probabilă opţiune pentru mine, iar acest weekend şi cel din Brazilia nu cred că vor avea o influenţă prea mare"
, a declarat el.

Kovalainen a mai concurat pentru Lotus în primele trei sezoane ale echipei în Formula 1, însă a fost îndepărtat în 2013 pentru a face loc unor piloţi sprijiniţi puternic din punct de vedere financiar. Ulterior, el a revenit la echipă în calitate de pilot de rezervă şi a participat la câteva sesiuni de antrenamente pentru a contribui la dezvoltarea monopostului.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru