Kubica a pilotat un kart în Italia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.03.2012
Robert Kubica a pilotat un kart pe un circuit din Italia, după ce în urmă cu câteva săptămâni a urcat la volanul unei maşini de raliuri Skoda Fabia.

Şansele lui Robert Kubica de a reveni în curând în Formula 1 păreau extrem de scăzute după ce Jaime Alguersuari a dezvăluit că fostul pilot al echipei Renault nu putea nici măcar să bea singur un pahar cu apă.

Cu toate acestea, mai multe informaţii din presă italiană par să indice că polonezul se apropie cu paşi mari de finalul perioadei de recuperare după accidentul suferit în raliuri cu mai bine de un an în urmă.

Astfel, presa italiană a dezvăluit prezenţa lui Kubica pe circuitul de karting MyKart, polonezul reuşind chiar să doboare recordul pistei la volanul unui kart. Informaţia vine la numai câteva zile după ce o alta publicaţie italiană a prezentat imagini cu pilotul polonez la volanul unei maşini de raliuri Skoda Fabia în apropierea localităţii Genoa.

În urma accidentului din raliuri, Kubica a ratat tot sezonul 2011 al Formulei 1, însă speră să devină apt pentru competiţie pe parcursul acestui an. Contractul său cu Renault a expirat la sfârşitul anului trecut, iar presa internaţională a speculat că polonezul ar putea deveni o ţintă atractivă penru Scuderia Ferrari în perspectiva sezonului 2013.

Via | MyKart

Taguri: Kubica, kart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru