Kubica: "Nu suntem favoriti la titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.03.2009
Robert Kubica sustine ca BMW-Sauber nu este principala favorita la titlul mondial in 2009, desi germanii isi propun sa lupte pentru acest obiectiv.

Testele de la Barcelona din aceasta saptamana au rasturnat toate predictiile pentru prima cursa a sezonului, transformand Brawn GP intr-un potential favorit pentru victorie.

Totusi, echipe precum Ferrari, McLaren sau BMW-Sauber nu pot fi trecute pe linie moarta, iar echipa germana si-a propus chiar sa atace titlul mondial in 2009.

Cu toate acestea, Robert Kubica, autorul primei victorii pentru BMW-Sauber, crede ca echipa sa nu se numara printre favoriti in cursa de la Melbourne. "As spune ca nu suntem favoriti. La acest test toata lumea a incercat sa-si faca o idee despre ordinea echipelor, chiar daca niciodata nu stii ce fac ceilalalti. Dar aici la Barcelona au existat masini mai rapide decat ale noastre", a declarat polonezul pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru