Kubica renunţă la medicul care i-a gestionat programul de recuperare

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.12.2011
Robert Kubica a renunţat la serviciile lui Riccardo Ceccarelli, medicul care a gestionat programul de recuperare al pilotului polonez după accidentul suferit în raliuri în luna februarie.

Robert Kubica va continua programul de reabilitare după accidentul suferit în raliuri cu un alt medic, după ce a renunţat la serviciile lui Riccardo Ceccarelli.

Informaţia a fost dezvăluită chiar de medicul italian, care susţine că motivul despărţirii este legat de modul în care trebuie să ducurga ultima etapă a procesului de reabilitare.

"Pot să confirm că au existat opinii diferite în privinţa următoarei faze de reabilitare. Kubica va continua acest proces sub direcţia unei alte persoane. Nu ştiu însă cine va fi aceasta", a declarat Ceccarelli pentru publicaţia italiană Omnicorse.

Medicul italian insistă însă că este foarte posibil ca polonezul să fie apt pentru o revenire în Formula 1 în sezonul 2012, cel puţin din punct de vedere fizic. "Întotdeauna am spus asta, chiar dacă aşteptările iniţiale că ar putea reveni la Renault în noiembrie au fost probabil exagerate", a adăugat el.

Situaţia lui Kubica este complicată însă şi de faptul că actualul sau contract cu Renault, echipa care îşi va schimba numele în Lotus, urmează să expire în 31 decembrie.

Presa internaţională speculează însă că polonezul a intrat în atenţia celor de la Ferrari, care sunt dispuşi să-i ofere oportunitatea de a testa un monopost din anii precedenţi în primăvara anului viitor înainte de a deveni noul coechipier al lui Fernando Alonso în 2013 în locul lui Felipe Massa.

Via | Omnicorse

Taguri: Ceccarelli, Kubica

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru